Produkter

Produksortimentet hos Urban Elements spænder bredt og tager altid udgangspunkt i den løsning der matcher kundens behov og øsnker når det drejer sig om udseende, kvalitet, bærdygtighed, kundetilpassede løsninger og økonomi.

Dette uagtet om vi taler om parkbænke, bord/bænkesæt, affaldssortering, pullerter, cykelparkering eller mastespots.

Vi har som uafhægig distributør samlet det bedste af det bedste.

→ Affaldshåndtering

→ Belysning

→ Byrumsudstyr

→ Cykelparkering & udstyr

→ Møbler

→ Overdækninger

→ Plantekasser

→ Sol- & vejrsejl

→ Specialopgaver

Affaldshåndtering

Urban Elements kan levere standard og kundetilpassede løsninger indenfor fritstående og hængende affaldsspande samt systemer til affaldssortering – såvel inde som ude.

Byrumsudstyr

UE’s sortiment af byrumsudstyr regulerer trafikken eller giver det der lille ekstra til oplevelsen af udendørsmiljøet. Produkterne inkluderer vandposter, rekeative produkter såsom bordtennisborde, udegrill, skakborde og trafikregulerende elementer herunder pullerter og stelere.

Cykelparkering & -udstyr

Uanset om behovet er almindelige cykelparkeringer, enkeltstående cykelstelere til parkering af transportcykler eller pladsoptimerende løsninger i flere etager, finder du et stort udvalg af europæisk producerede løsninger i vores sortiment. Parkeringer suppleres med mulighed for at etablere servicestationer med luft og værktøj til reparation af cyklen.

Belysning

Urban Elements har et komplet sortiment af armaturer, stål og alu master samt Norpole træmaster. Masterne leveres klar til installation og montering og armaturer har alle styrbart optisk system med LED-teknologi.

Møbler

Vi elsker design og kreativ frihed, og ønsker at deltage i realiseringen af unikke projekter og transformation af byrum og udemiljøer. Vi tilbyder en bred vifte af modulære og ikke-modulære parkbænke, bord/bænkesæt samt møbelsystemer til såvel permanente som midlertidige byrum. Alle vores møbler produceres med tanke på mindst mulig vedligehold og bæredygtighed.

Overdækninger

Urban Elements tilbyder traditionelle overdækninger til cykelparkeringer, affaldscontainere og andre formål i træ, stål eller alumium, afhængig af behov, muligheder og økonomi. Under katagorien overdækninger finder du også vores stoppesteder, parasoller og pergolaer.

Plantekasser

Vi er markedsledere når det drejer sig om plantekasser. Både fra vores leverandører samt vores egenproducerede løsninger lavet efter kundens anvisninger og ønsker. Plantekasser findes i alle størrelser og kan disponeres enkeltvis eller i modulsystem med bænke, kanter affaldsbeholdere mm.

Sol- & vejrsejl

Det er ingen hemmelighed, at der er  store kvalitetsforskelle på solsejl. Tynde solsejl holder ikke længe og derfor har vores sol-og vejrsejl en tykkelse og kvalitet, der gør det muligt at have dem siddende det meste af året – i rigtig mange år.

Specialopgaver

Urban Elements har stor erfaring med specialprojekter og tilpassede produkter. De løses med kreative arkitekter, landskabsarkitekter, visionære bygherrer og dygtige entreprenører og anlægsgartnere.

Modtag viden og nyheder

Få invitation til VIP arrangementer, rejser, inspiration til byrumsprojekter og produktnyheder fra Urban Elements*

*Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores privatlivspolitik