Med miljøet i tankerne

Published On: august 27th, 2023Categories: BÆREDYGTIGT BETONINVENTARViews: 575

30% lavere CO2-udledning med Green Line støttemure fra Starka Beton

For at opfylde de høje bæredygtighedsmål og omverdenens krav til klimasmart beton, har Starka Beton arbejdet hårdt på at optimere deres betonproduktion.

Vi er meget stolte over nu også at kunne tilbyde Green Line støttemure i Danmark. Støttemurene er lavet med miljøcement og udleder op til 30% lavere CO2 under produktionen.

For betonproducenter er den største miljøsynder cement. En meget vigtig ingrediens og et bindemiddel i beton. I løbet af de seneste tre år har Starka Beton arbejdet hårdt på at optimere og reducere cementniveauer og øget brugen af miljøcement.

Miljøcement består grundlæggende af portlandklinker, men med op til 30% indblanding af højovnsslagge, hvilket giver en væsentlig lavere miljøbelastning end traditionelle alternativer. Samtidig har beton lavet af miljøcement samme styrke som almindelig beton.

Starka Beton vælger leverandører med omhu og stiller høje krav til deres bæredygtighedsarbejde, så det er i tråd med Starka Beton´s bæredygtighedsmål.

Cementleverandøren SCHWENK, er en af ​​de mest innovative producenter af byggematerialer i Europa. Med deres miljøcement i støttemurene, kan Starka Beton nu reducere udledningen af ​​CO2 med op til 30% under produktionen.

Læs mere om Starka Betons produkter

Kontakt os, hvis du vil vide mere om Green Line støttemure med miljøcement til jeres næste byggeri.
Tlf. +45 4828 8099 eller mail info@urban-elements.dk

Del