BELLITALIA

Formstøbt byrumsinventar i beton og natursten

Bellitalia har 40 års erfaring med produktion af byrumsinventar i klassisk beton med natur sten i smukke nuancer og overflader. Urban Elements har i godt tre år samarbejdet med italienske Bellitalia, der fremstiller højkvalitets betonmøbler, der spænder fra klassiske plantekummer til stilfulde moderne siddemøbler. Nytænkning og moderne teknik har senest ført til udvikling af helt nye produktlinjer indenfor unikke UTC-betonmøbler.

Bellitalia er en af de førende europæiske virksomheder indenfor fremstilling af byrumsinventar i beton og natursten. De rustikke materialer, kombineret med produkternes organiske former, afspejler på smukkeste vis den italienske designarv.

Koncernen stræber efter at blive verdens første carbon-neutrale producent til det urbane rum. Dette gøres med en klar strategi som alle datterselskaber skal leve op til og her er Bellitalia et godt eksempel.

Bellitalia dækker hele deres energibehov fra egne solceller. Cementen produceres lokalt og tilslag kommer fra lokale stenbrud, og derved bliver transporten af materialer minimal. Brug af vand i produktionen sker fra opsamlede regnvandsbassiner. Også spildevand genbruges i det lukkede vandsystem.

Bellitalias produktion er baseret på optimering og genanvendelse. Samtlige produktionsprocesser overvåges intensivt og justeres løbende så spild minimeres og opsamles til genbrug. Der gives op til 10 års garanti på deres produkter.

Urban Elements er eneforhandler af Bellitalias produkter i Danmark.

Se alle produkter fra Bellitalia her

Bellitalia – italiensk producent af betoninventar