TILBAGE TIL LISTEN
17. september 2018

GALABAU 2018

I sidste uge besøgte vi GaLaBau messen i Tyskland. GaLaBau er den største internationale messe med temaet “Have & Landskab”. Ja og stort er det. Vi havde gode muligheder for at få inspiration til havearkitektur i “Garden of Dreams”, se nyt design af udendørsmøbler, høre om nye ideer, og se interessante tiltag indenfor landskabsarkitektur.

Nyt betoninventar
Vi kan afsløre at vores leverandør af betoninventar, Bellitalia, om en måned lancerer nyt betoninventar og nye farver på eksisterende produkter. Du får derfor langt flere muligheder, når du arbejder med betoninventar i uderummet. 

Besøg Urban Elements på Have- & Landskabsmessen 2019
Vi udstiller på Have og Landskab 2019. Her vil vi gerne give vores gæster en inspirerende oplevelse og er allerede nu i gang med at finde på.

Send en email, hvis du ønsker en særlig invitation, når messen nærmer sig - info@urban-elements.dk

 

 

 

1

3

7

5

10