TILBAGE TIL LISTEN
21. august 2018

Praktikant til Online Marketing søges

Vil du have en praktikplads, hvor der ikke er langt fra tanke til handling?

Vi kan tilbyde dig en praktikperiode, hvor du virkelig får lov at få indblik i en marketingafdeling. Vi arbejder ud fra en klar strategi, men er åbne overfor input, og har stor respekt for at online marketing er i konstant forandring. Du vil lære en masse og få nogle spændende opgaver. Men der vil også være “rugbrødsarbejde”.

Vi forestiller os at du er typen, der er god til at skrive tekster og har indblik i SEO. Desuden er det vigtig du kan arbejde i Wordpress, da vores kommende website er et Wordpress site. Herudover har vi følgende opgaver, du kan være med til

- Email marketing
- Adwords
- Sociale medier (Primært Instagram og Linkedin)

Derfor må du gerne have viden omkring disse emner, og er du helt vild for at arbejde med kun et af dem, er der mulighed for at gå i dybden.

Du arbejder tæt sammen med vores Marketing Manager, som bliver din kontaktperson.

Vi glæder os til at læse din ansøgning, som sendes til
Camilla Kolstrup, camilla@urban-elements.dk

Om Urban Elements
Urban Elements producerer & leverer inventar til uderummet. Vi leverer til alle typer behov, lige fra de store byfornyelsesprojekter, til de mindre gård og park indkøb.

Vi stræber efter altid at finde den rigtige løsning, og tilbyder råd og vejledning i alle faser af projektet, og altid i tæt samarbejde med vores kunder. Vi er en mindre virksomhed med en respektfuld og uformel stemning.

Kopi Af LOGO Urban Elements