TILBAGE TIL LISTEN
07. juli 2016 Platek, Bellitalia, Decor Style, Wasobuky

Urban Elements rejse til Norditalien

De sidste dage i maj måned 2016 blev benyttet til at besøge nye agenturgivere og disses produkter - nu i Urban Elements familien.

Første stop var den kendte outdoor belysningsproducent PLATEK:

 Platek1

Efter en varm velkomst af Laura, blev der budt på briefing, rundgang i produktionen, på lageret, i logistikafdelingen, på laboratorium m.m. Med rundt på omvisningen deltog såvel udviklingschefen som kontrolchefen. Bemærkelsesværdigt var det at opleve, at samtlige PLATEK produkter er håndsamlede og efterfølgende testet meget aggressivt i vidt forskellige belastende miljøer.

Platek2

Dagen sluttede i et meget æstetisk og super lækkert showroom, hvor PLATEKs top produkter gjorde sig virkeligt overbevisende gældende. En meget stor nydelse at opleve - dette i en virksomhed i fuld kontrol.

Næste stop var Bellitalia:

Efter 4 måneders korrespondance og forhandlinger stod vi så midt i en moderne beton virksomhed.

En meget veloplagt Elettra di Biasi gav en fin briefing om virksomheden. Efter en god lunch bød dagen på rundvisning i de forskellige produktionsanlæg, på lagre og slutteligt i den store udendørs udstilling. Bellitalia

I særligt grad er det den nye patenterede betontype ”UltraTense” og de produkter der fremstilles af denne type fiberbeton der betog os. Det er bemærkelsesværdigt hvilke former og styrker der kan opnås.

Opholdet på Bellitalia afsluttedes med den endelige kontraktforhandling mellem parterne og diverse underskrifter blev påført.

Sidste stop på rejsen var Modena:

Hos DecorStyle blev vi budt velkommen af Francesco og Manuela. Denne virksomhed er en ren udviklingsvirksomhed med kunstneriske tendenser. Urban Elements cykelholder Wasobuky er udviklet dér.

Wasobuky

Vores besøg drejede sig om den annoncerede møbelserie TETRIS. En ny glasfiberserie, som kommer på markedet igennem Urban Elements´ regi ved årsskiftet 16/17. Der er mulighed for, at Urban Elements kan påvirke såvel former som farver på denne nye serie.

De forskellige produktions enheder blev besøgt og aftaler om den kommende produktion besluttet.

Efterskrift:

En fire dages vellykket rundrejse i Norditalien sluttede med en oplevelse af at have besøgt nogle meget unikke virksomheder og mødt nogle meget unikke repræsentanter for disse.

Urban Elements er styrket og klar til fremtidens mangfoldige muligheder.